Yeni yıl tatili, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasının ardından 20 günde 2 kez tatile çıkmışlardı.

Partiler bu sefer de Kovid-19 pandemisini bahane göstererek, 40 günde 3’üncü kez TBMM çalışmalarına ara verdi.
Türkiye ekonomisi adeta yangın yeri. Bu yangını söndürmek için çalışması gereken milletvekilleri, yine tatile çıktı.
İyi tatiller sayın milletvekilleri
Elektrik faturaları kat kat arttığı için dondurucu soğukta hem esnaflar hem de hane halkı elektrik sobalarını kapatıyor, kimi esnaflar ise sobayı açmak için ekstra ücret almaya başladı. Vatandaşları perişan eden bu sorunu çözmesi gereken milletvekilleri 40 günde 3’üncü kez tatile çıktı.
İyi tatiller sayın milletvekilleri
 
Pazar, manav el yakıyor. Sivri biber 50 TL’ye dayanmış, patlıcan 40 TL’yi bulmuş, domatesi 20 Tl’ye ulaşmış. Vatandaşlar sadece bakmakla yetiniyor. Gücü biraz iyi olan ise tane ile alıyor. Mutfakta tencereler boş kaynarken bunu çözmekle yükümlü milletvekilleri tatile doymuyor…
İyi tatiller sayın milletvekilleri
 
Aldıkları zam farkını daha ilk ayda sadece elektrik ve doğalgaz faturalarına ödeyen vatandaşlar, inim inim inliyor. Doğalgaz ve elektrik faturaları daha fazla gelmesin diye, evinde çıkıp daha sıcak mekanlara AVM’lere gidip vakit geçiriyor. Bu duruma üzülmesi gereken ve daha çok mesai yapması gereken sayın vekiller yine tatile çıktı.
İyi tatiller sayın milletvekilleri
 
Kuru soğan ve patates almakta güçlük çeken vatandaşlar, daha ucuz diye kilometrelerce yürüyüp halk ekmekten ekmek alırken, seçtiği vekiller bu sorunu çözmek yerine Meclis lokantasında kebapları, pirzolaları ucuz ucuz götürüyor sonrasına da tatile çıkıyor.
İyi tatiller sayın milletvekilleri
 
Doların 14 TL’ye, benzinin 16 TL’ye dayandı. Arabalar parklara çekildi, çiftçinin traktörü kapı önünde bekliyor. Tarlalar gübre ve yakıt fiyatları nedeniyle nadasa bırakıldığı bu günlerde, halkın derdine derman olması gereken vekiller ballı vekil maaşları ile tatilin keyfini çıkarıyor.
İyi tatiller sayın milletvekilleri