Mucizelerle dolu bir hafta olan Ocak ayının son haftasında tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum

Sevgili gönül dostlarım  gönül sevgi ister, çünkü bizi harekete geçiren, bağlayan ve yaşadığımızı hissettiren güçtür. Aşk ister ,romantik ister ,ailevi  ister ,arkadaşlık ister .

Sevgi kendimize anlam katan bir yakıttır. Dünyanın soğukluğunda sıcaklığı bulduğumuz sevgidir, zor anlarda bile yaraları saracak, yeni başlangıçlara kapı açacak güce sahiptir. Kalp, sadeliğiyle, sadece bu çok önemli duyguyu vermek ve almak ister.

Akıl başarı ister, çünkü zorluklar, başarı ve tanınma arar. Emeklerinin karşılığını aldığın bir geleceği planlamak, organize etmek ve hayal etmek aklın doğasındadır. Ancak başarı, sadece büyük başarılardan ibaret olmak zorunda değildir; bazen güç ve amaç toplayan küçük günlük zaferlerdir.

Akıl, hırs ve başarı arasındaki dengeyi bulduğunda, bize açıklık ve kararlılıkla rehberlik eden faydalı ve güçlü hissettirir.

Ruh huzur ister, çünkü derinlerde bir yerde, gerçek bütünlüğün içimizde bulduğumuz sessizlikte yattığını bilir. Kalp titreşirken ve akıl çalışırken, ruh sükuneti bekler, sadece olabileceğimiz bir alan için. Gönül huzuru zorlukların olmaması değil, onlarla huzurla yüzleşebilmektir. Asıl önemli olan şey ile aynı hizada olduğumuzu bilmektir, amaç ve uyum içinde yaşamak.

!! ?Kalp, akıl ve ruh birlikte çalıştığında aradığımız dengeyi buluruz. İşte bu hizada aşk, başarı ve barış ayrı hayaller olmaktan çıkıp tam olma hali haline gelir.

Sonuçta dolu dolu yaşamak, her bir parçamızın arzu ettiklerini dinlemek ve günlük yaşamımızda bu özlemleri onurlandırmanın yollarını bulmaktır.

Ocak ayının son haftasında

Herkesin Kalbinin  sevgi ,

zihin başarı 

ruh da huzur dolması dileklerimle ..!

Mutlu ve akışı güzel haftalar

Sevgi ve minnetle.

Sizi seviyorum..

Sizi seviyorum….

Sizi seviyorum…..