'Anneciğim,Emel'ciğim, Sevin'ciğim ve Ağabeyciğim,

"Anneciğim,Emel'ciğim, Sevin'ciğim ve Ağabeyciğim,
 
Şimdi Cenab-ı Hakk'ın huzuruna çıkıyorum. Sakinim. Huzur içindeyim. Benim için üzülmeyin. Sizlerin de sakin ve huzur içinde yaşamanız beni daima müsterih edecektir. Bir ve beraber olun. Allah'ın takdirkâr böyleymiş. Hizmet ettim ve şerefimi daima muhafaza ettim. Anne, siz sevdiklerimi muhafaza edin ve Allah'ın inayetiyle onların huzurunu temin edin. Hepinizi Allah'a emanet eder, tekrar üzülmemenizi ve hayatta berdevam olarak beni huzur içinde bırakmanızı rica ederim. Allah memleketi korusun..."
 
Yukarıdaki mektup,darağacına giderken yazılan son mektuptur. Yazan Çanakkale milletvekili ,Dış İşleri Bakanı Rahmetli Fatin Rüştü Zorlu'dur...
Kıbrıs'ta bu gün , KKTC diye bir devlet varsa Rahmetli Zorlu'nun gayretiyle oluşturulan Türkiye'nin garantörlüğü sayesindedir.
Şimdi bu garantörlük kaldırılsın diye bir kampanya yapılmaktadır... Türkiye'den de taraftar bulabilmektedir...
Kıbrıs için dış düşman neyse ,onu biliyoruz da bir de düşmanla iş birliği yapanlar var ki ; bu bizi üzmektedir... Yine Rumluktan ihtida edenlerden bazıları da,Kuzey Kıbrıs'a yerleşerek
belki de yeniden Megola İdea'ya destek vermektedirler,derim...
Şimdi, bizim milli politikamıza destek veren ,oluşturan Rahmetli Zorlu'yu da unuttuk...
Bundan aylar önce, Çanakkale Belediyesi'ne bir dilekçe vererek, Rahmetli Fatin Rüştü Zorlu'nun adının Çanakkale sokak,cadde,park ve meydanlarından birisine verilmesini talep ettim.
Bu güne kadar cevap gelmiş değil...
Ha! Genel yönetimin de herhangi bir kuruluşa adını vermemesi düşündürücüdür...
Rahmetlinin son cümlesi:
" Allah Memleketi korusun."
Ben de derim ki; Allah, bu memleketi duyarsız politikacılardan kurtarsın ...