Yıllar önce Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Güzelyalı’da deniz kenarındaki büyük alanda Gençlik ve Spor Kamp Eğitim Merkezi inşaatı başlatıldı. İnşaat çok yavaş ilerledi ve zaman zaman yüklenici firmalar da işten çekildi. Defalarca eleştiri konusu olan inşaat alanında Vali İlhami Aktaş incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender de bulundu.
 
Gençlik ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan tarafından bilgi verildi.  
 
Tamamlandığında Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor kamp merkezi olacak olan Çanakkale Gençlik ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi; yüzme havuzu, su sporları merkezi, sentetik futbol sahası, spor salonu ve birçok antrenman sahalarıyla tüm sporculara, gençlere ve Çanakkale halkına hizmet verecek.
 
Haber Merkezi