Lapseki Belediyesine ait sahil sosyal tesislerinde yapılan ‘AK Parti ilçe danışma meclisi toplantısı’ saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
Toplantıda  İlçe başkanı Halil Özer, yönetim kurulu üyelerinden Zekeriya İşseven, Şaban Kılıçan ve Ayhan Erkan’ın imzalı sundukları divan kurulu önergesi oy birliğiyle kabul edildi.
Lapseki belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak belediye başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş , Gençlik kolları başkanı Serdar Kamaşık, il genel meclis üyeleri Tayfun Sevim, Hasan Engin’in katıldığı danışma meclisi toplantısında Divan başkanlığını Kurucu ilçe başkanı Sadettin Gündüz, yine kurucu yönetim kurulu üyelerden Başkan yardımcısı Sadettin Turan, Başkan yardımcısı Muammer Yaşar, katip üyeler Mümin Gür ve Şaban Özçetin’den oluştu.
Açılış konuşmasını ise ilçe başkanı Halil Özer “ Bu tür toplantılarımızı daha sık yapmalıyız ama yapamıyoruz fakat biz toplantılarımıza ara vermeden gerek belediye başkanımız gerekse il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimizle toplantılarımıza ara vermeden devam ediyoruz yalnız üyelerimize, ilçe halkına yaptıklarımızı bir türlü anlatamıyoruz. İlçemizde bir çok yatırım var belediyemizin çalışmaları, yine hükümetimizin yaptığı hükümet konağı, çok yakın zamanda başlayacak olan Plevne ortaokulu inşaatı daha sayamayacağımız bir çok yatırım var ilçemize yapılan. Partimizin kurulduğu günden bu yana Cumhur başkanımız kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk gün ne söylediyse bu günde aynısını söylemeye devam ediyor bizde onun söylediği gibi dik durarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biraz sonra belediye başkanlarımız yaptıkları çalışmalar hakkında sizlere bilgi verecekler benim sizlerden istediğim tek şey biraz sabır her şey daha iyi olacak” dedi.
Lapseki belediye başkanı Eyüp Yılmaz” Ben öncelikle sizlere üzerimde olan selamı iletmek istiyorum. Grup Başkan vekilimiz Bülent Turan’ın selamları var hepinize arkamızda böyle bir güç olduğu için çok mutluyuz kendisiyle gurur duyuyoruz ve her zamanda gücünü arkamızda hissediyoruz yapacağımız işlerde işimiz çok ama gücümüzde var diyoruz. Gönül ister ki bu akşam karşınıza çıktığımda çamuru olmayan her taraf parke taş döşenmiş, suları pırıl pırıl akan, kanalizasyonu biten, doğal gazı gelmiş bir Lapseki isterdim ama bunların hepsi olacak sizlerden istediğim biraz sabır. Artık yavaş yavaş sona geliyoruz önümüzdeki hafta temiz suyu vermeye başlıyoruz kanalizasyon devam ettiği için bazen su kesintisi olabilecek. Doğal gazın ihalesi Kasım ayında yapılıyor siz partililer benim ailemsiniz bunları bilmeniz lazım 2017 yılında bam başka bir Lapseki göreceksiniz “dedi.
Daha sonra ilk olarak gençlik kolları başkanı olmak üzere ardından il genel meclis üyeleri ve son olarak ta belediye başkanları yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Mustafa SUİÇMEZ
 


Kaynak: Haber Merkezi