Çanakkale Atasay Kuyumculuk tarafından açılan 12. Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadırı’nda, 21-24 Ekim tarihleri arasında,  şok indirimler ile safir yüzüklerden pırlanta kolyelere kadar birçok eşsiz parça maliyetine hatta zararına satılıyor. Tüm Çanakkale halkını beklediklerini, ürünlerin sadece sene de bir kez, Genel Merkezin desteği ile bu kadar indirimli satılabildiğini vurgulayan Çanakkale Atasay Kuyumculuğun İşletmecisi Sedat Algönül, “Herkesi bekliyoruz, hazırlıklıyız” açıklamasında bulundu. Ayrıca pırlantalı ürün alışverişi yapan tüm ziyaretçilere, pırlantalı gümüş yonca kolye hediye ediliyor. Atasay çadırı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en üst seviyede aldığı pandemi önlemleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor.
 
Atasay’ın gelenekselleşen Altın ve Pırlanta Çadırı Çanakkale’de Kuyumcular Çarşısı’nda 12’nci kez kapılarını açtı. 24 Ekim’e kadar sürecek indirim günleri, Atasay imzasını taşıyan pek çok ürüne maliyetine hatta kimi ürünlere zararına fiyatlarla sahip olma fırsatı sunuyor.

21-24 EKİM TARİHLERİ ARASINDA ZARARINA SATIŞLAR
24 Ekim’e kadar sürecek Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günlerinde Atasay imzasını taşıyan pek çok ürün, 649 TL’den başlayan fiyatlar ile maliyetine, hatta kimi ürünler zararına ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor.
Ayrıca pırlantalı ürün alışverişi yapan tüm ziyaretçilere, pırlantalı gümüş yonca kolye hediye ediliyor. Atasay çadırı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en üst seviyede aldığı pandemi önlemleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

“HERKESİ BEKLİYORUZ, HAZIRLIKLIYIZ”
Tüm Çanakkale halkını beklediklerini, ürünlerin sadece sene de bir kez, Genel Merkezin desteği ile bu kadar indirimli satılabildiğini vurgulayan  Çanakkale Atasay Kuyumculuğun İşletmecisi Sedat Algönül, “Atasay Genel Merkezimiz bunu 12 yıldır yapıyor. Bu indirim çadırlarının fikir babası da zaten Atasay. Altın Çadır ismi tecillidir. Kimse Atasay Altın Çadır ismiyle bunu yapamıyor, isim hakkı alınmıştır. Patronumuz ilk yıl fabrika binası içerisinde yaptı, bir iki yıl sonra da bizim gibi bayilerde başladı. Türkiye’de 200 bayiyiz. Biz buna 20 gün evvelden hazırlanıyoruz. Gerekli hazırlıkları yapmamız ardından genel merkez bize start veriyor. Pazar akşamına kadar devam edeceğiz. Bu sene de bir kez gerçekleşiyor.  Bu indirimlerimiz ciddi indirimler, sene içerisinde bunu yapmamız zor. Genel merkezimiz destek verdiği için bu indirimleri yapabiliyoruz. Normal satışlarımızda bu kadar indirim yapamıyoruz. Herkesi bekliyoruz, hazırlıklıyız” açıklamasında bulundu.

Bünyamin Nami Tonka