Çanakkale Baro Başkanı Av. Soner Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri kapsamında Biga Fenerbahçeliler Derneğine yapılan ziyarette, Baro tarafından SMA hastası Ahmet Alp için düzenlenen destek yayınında yapılan açık arttırmada alınan Fenerbahçe futbol takımı formasını, Dernek Başkanı Av. Arda Bozkurt'a hediye etti.

Baro Başkanı Av. Soner Aydın gerçekleştirdiği İlçe ziyaretleri kapsamında Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Şebnem Çıtak, Av. Selahattin Mutlu ve Av. Ayşe Karakaya Şişek ile birlikte Biga İlçesinde bazı kurum ve Sivil Toplum Kuruluşunu ziyaret ettiler.
 Baro Başkanı Av. Soner Aydın ve beraberindekiler ilk olarak Biga Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş’ı ziyaret ettiler.  Biga Adliyesinin fiziki durumu, Avukatların ilçedeki sorunları, Biga Adliyesindeki çalışmalar başta olmak üzere çeşitli konularda istişareler yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Biga Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş, Baro Başkanı  Av. Soner Aydın’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Baro Başkanı Av. Soner Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Biga’daki ikinci durağı ise Biga Adliyesi avukatlar odasını ziyaret ederek İlçede görev yapan Avukatlarla bir araya geldiler.  Ziyarette Baro Başkanı Av. Soner Aydın tarafından, meslekte 25. yılını dolduran Av. Ramazan Demir ve Av. İbrahim Köroğlu’na, mesleğe ve adalete olan değerli katkıları için teşekkür edilerek plaketleri takdim edildi. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Avukatların karşılaştığı sorunlar da istişare edildi.  Baro Başkanı ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı ise Biga Fenerbahçeliler Derneği oldu.  Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında Biga Fenerbahçeliler Derneğine yapılan ziyarette Baro Başkanı Soner Aydın, Baro tarafından SMA hastası Ahmet Alp için düzenlenen destek yayınında yapılan açık arttırmada alınan Fenerbahçe futbol takımı forması Dernek Başkanı Av. Arda Bozkurt'a takdim edildi.

Dilek Akşen