Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü pandemi sebebi ile gerçekleştiremediği mezuniyet törenlerini gerçekleştirdi.  Birçok bölümün aksine, İnşaat Mühendisliği mezunları,  kep yerine baret giydi.
 
Geçtiğimiz Cumartesi günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün “Mezun Günü ve Baret Takma Töreni” gerçekleştirildi.
 
 
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilk öğrencileri ile eğitime başlayan İnşaat Mühendisliği Bölümü, ilk mezunlarını 2020 yılında verdi.
 
Pandemi dönemindeki 2020 ve 2021 yılı mezunları için düzenlenen etkinlikte mezun öğrencilere İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları Prof. Dr. H. Orhun Köksal, Dr. Öğr. Üyesi Selen Aktan, Dr. Öğr. Üyesi Ayça Saraçoğlu, Dr. Öğr. Üyesi İlknur Dalyan, Arş. Gör. Selman Baysal ve İMO Çanakkale Şubesi yöneticileri ve üyeleri de eşlik etti. Etkinlik, İMO Çanakkale Şube Başkanı Soykut Özer’in ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Orhun Köksal’ın konuşmalarıyla başladı.
 
 
2021 yılı bölüm birincisi Tümay Turhan’ın konuşması ile devam etti. Şubemizin eski başkanlarından Adem İlik ve Meral Saraç, katılan mezun öğrencilere baret ve rozet takımını gerçekleştirdi.
 
Dilek Akşen