Gökçeada Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Gastronomi Bölümü yeni başlattığı bir uygulama ile Gökçeada’da görev yapan öğretmenler için öğle yemeği çıkartmaya başladı. Okulda yemek Atölyesinin bir odasının sunum odası olarak düzenlenerek öğretmen müşterileri ağırlayan Gastronomi Bölümü öğretmen ve öğrencileri önce siparişleri alıp servis yapmaya başladı.

Öğrencilerin hazırladığı yemekleri öğretmenler tarafından tam not aldı. Yemek yemeğe gelen öğretmenler hazırlanan yemeklerden memnun kaldıklarını dile getirdi.
Yapılan uygulama ile ilgili bilgi veren Gökçeada Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Derya Köse, “Meslek lisesi olarak servis atölyemizi öğretmenlerimize yemek vermek için açtık. Atölyemizde öğrencilerimiz çalışıyor. Amacımız da mutfak malzemelerini temin edebilmeleridir. Bugün ilk günümüz heyecanlıyız. Özellikle öğrencilerimiz nu konuda çok isteklidir. Öncelikle burayı öğretmenler için açtık. Kendi adımıza öğlen aralarında zorluk çekiyorduk. Gelecek projelerimiz he halkımıza açık olacağız” dedi.

Bünyamin Nami Tonka