Çanakkale Boğazı ve adalara ulaşımı sağlayan Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu, görevinden istifa etti

Aslen Lapsekili olan Volkan Uslu, 2016 yılında Gestaş’a Genel Müdürü olarak görevine başlamıştı Çanakkale Boğazı ve adalar hattında ulaşımı sağlayan Gestaş firması Genel Müdürü Volkan Uslu istifa ettiği öğrenildi. Uslu’nun neden istifa ettiği henüz bilinmiyorken, yerine atanacak kişi şimdiden merak konusu oldu. İstifa ile ilgili Gestaş’tan henüz bir açıklama yapılmadı.

VOLKAN USLU KİMDİR
GESTAŞ Deniz Ulaşım’ın Yeni Genel Müdür Volkan Uslu, Çanakkale’deki eğitim hayatını 18 Mart – Milli Piyango Anadolu Lisesi ve Çanakkale Fen Lisesinde gerçekleştirdi. Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Uslu, İş hayatına üniversitede başladı.
 
İŞ hayatına, sivil toplum kuruluşlarında yaptığı uluslararası proje koordinatörlüğü ile başlayan, ardından Devlet planlama teşkilatında Türkiye’nin en genç serbest uluslararası eğitmeni olarak çalışan Uslu;” Pepsi, Henkel ve Ülker gibi çok uluslu firmalarda çeşitli kademelerde yöneticilik görevinde bulundu.
Babası Çanlı, annesi Lapsekili, eşi Ayvacıklı olan Gestaş’ın yeni genel müdürü Volkan Uslu 17 yıl sonra memleketi Çanakkale’ye hizmet için döndü.
 
Muzaffer Cirtel