Kültür ve Sanat

Gökçeada Kaymakamlığı’ndan çocuklara yarıyıl tatili hediyesi

Gökçeada Kaymakamlığı tarafından yarıyıl tatil etkinliği olarak gerçekleşen gösterimde çocuklar tiyatro oyunu izlemekten büyük keyif aldılar.

Gökçeada Kaymakamlığı tarafından yarıyıl tatil etkinliği olarak gerçekleşen gösterimde çocuklar tiyatro oyunu izlemekten büyük keyif aldılar. Farklılıkların güzellik içerdiğini tema olarak işleyen oyun, çocuklar için bir sosyal etkinlik olarak eğlenceli oldu.
2 seans olarak yapılan gösterim sonrası Gökçeada kaymakamlığının katılımcı çocuklara dağıttırdığı balonlar çocuklarımızın mutluluğunu artırdı.
Düzenlenen oyunda oğlu ile geldiğini ve kendisinin de çok beğendiğini, eğlendiğini ifade eden Çetin Tekin, “ Oğlumla birlikte tiyatro izlenmeye geldik. Çok güzel bir oyundu. Farklılıkların güzellik içerdiğini anlatan harika bir oyundu. Çocuğum kadar bende çok eğlendim sahne kostümleri çok güzeldi. Fotoğraf çekilmek için sıra bekledik” dedi.
Gökçeada Kaymakamlığı internet sitesinde yapılan açıklamada, “Kaymakamımız Ender Faruk Uzunoğlu’nun öğrencilerimize karne hediyesi olarak saat 13:00 ve 15:00’de olmak üzere 2 seans şeklinde “Çirkin Ördek Yavrusu” Müzikli Tiyatro Oyunu anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize sergilendi. ÇOMÜ Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı salonunda gerçekleştirilen gösteri öğrencilerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Tiyatroyu ilgiyle karşılayan çocuklarımıza gösterisi sonrası balonlar dağıtıldı” diye paylaşıldı.
Damla Şener Okdaş