Kültür ve Sanat

Çan’da Emre Fel Konseri Ertelendi

Çan Belediyesinin kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği Emre Fel konseri, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşanan okul saldırısı nedeniyle 30 Eylül tarihine ertelendi.

Çan Belediyesinin kurtuluş yıl dönümü programı çerçevesinde planlanan Emre Fel konseri programında değişikliğe gidildi. Belediye, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen üzücü olay sebebiyle müzik etkinliğini ileri bir tarihe kaydırma kararı aldı.

Alınan erteleme kararının gerekçesi olarak Turgutlu'daki bir okula yönelik gerçekleştirilen saldırı gösterildi. Çan Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede, yaşanan olaydan duyulan üzüntü dile getirilerek yaralanan öğrencilere acil şifalar dilendi. Açıklamada ayrıca, öğrencilerin ailelerine, öğretmenlerine ve tüm eğitim camiasına geçmiş olsun temennileri iletildi.

Konser 30 Eylül'de yapılacak 

Ertelenen kurtuluş konserinin yeni tarihi ve saati de kamuoyuyla paylaşıldı. Yapılan duyuruya göre, Emre Fel’in sahne alacağı etkinlik 30 Eylül 2026 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Çan Otogarı'nda düzenlenecek olan konser saat 20.30'da başlayacak.

Sultan Bağcı