Bu hafta konservatuvarda flüt-kanun-piyano konseri gerçekleştirilecek.

Bu hafta konservatuvarda flüt-kanun-piyano konseri gerçekleştirilecek. Bunun sonrasında 24 Kasım’a özel konser  olacak ve ardından solfej-kanun masterclass’ı gerçekleştirilecek. Tüm Çanakkale halkı etkinliklere davetli.

 

 Çanakkale’li Müzikoloğumuz “Ersin Antep”

Çanakkale’de büyüyen Ersin Antep, öğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda gerçekleştirdi. Burada önemli hocalarla çalıştı. Antep’in, çeşitli birçok dergide makaleleri yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın da içinde bulunduğu projede İstiklal Marşı’nın yeni kaydı için araştırmalarını sürdürdü. Çeşitli üniversitelerde dersler verdi. Ayrıca TRT Radyo 3’te “Müzikli Günce” ve “Radyo 3 Atölyesi” gibi programları sunmaktadır. Bunun yanında birçok önemli müzik insanlarıyla ilgili sempozyum, seminerler gerçekleştirmekte ve Müzikolog olarak birçok görevle çalışma hayatına devam etmekte.

Müzik Üzerine Düşünceler

“Müzik, ruhu kelimelerden  daha etkili binlerce şeyle doldurur.” Mendelssohn

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konseri Solfej ve Kanun Masterclass

Konserin ardından gerçekleştirilecek olan masterclassla birlikte solfej ve kanun alanlarında ilgili kişiler masterclass’a katılabilir. Konserde Piyanoda Deniz Tunçer, Kanunda ise Tüfekçioğlu yerlerini alacak.