1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan yelken milli takımımızda antrenör Diederik Bakker’ın yanında yardımcı antrenör olarak İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Onur Yalçın görev yaptı.
6-12 Mart 2017 tarihleri arasında Yunanistan’ın Atina şehrinde düzenlenen Atina Eurolymp Week’te Techno 293 ve Techno 293 Plus Klasmanında toplam 34 sporcu yarıştı.
U15 Genç Erkekler Klasmanında, Türk Milli Takımı’ndan Kerim Sahir Giritlioğlu (Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi) 2. olarak gümüş madalya kazandı. Aynı klasmanda Miray Şaki (İÇDAŞ Spor Kulübü) 3. olarak bronz madalya kazandı.
U17 Genç Kızlar Klasmanında Eda Yavuz (ARM Urla Yelken Kulübü) bütün rakiplerini geride bırakarak 1. olmuş
ve altın madalya kazandı. Aynı klasmandaki diğer sporcumuz Ayşe Zeynep Türkoğlu (İÇDAŞ Spor Kulübü ) 2. olarak gümüş madalyaya ulaştı.
Genç Erkekler U17 Klasmanında sporcularımızdan Batuhan Arslan (ARM Urla Yelken Kulübü) 4. ve Kuzey Öztaş (Çeşmealtı Rüzgarsörfü Kulübü) 5. oldu.
Genç Erkekler U15 sınıfında Mustafa Göktuğ Koçak (Türk Balık Adamlar Spor Kulübü) 6. ve Dora Derinler (Megapol Yelken ve Rüzgarsörfü Kulübü) 7. olarak seriyi tamamladılar.


Kaynak: Haber Merkezi