Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Smaçör oyuncusu Ceren Kestirengöz ile sözleşmesini yeniledi. Ceren Kestirengöz, Çanakkale Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, önümüzdeki Avrupa Kupalarında mücadele edeceklerini hatırlatarak, “Avrupa kupalarında kentimizi ve ülkemizi temsil edeceğiz. Bunun için transfer çalışmalarımızı çok itinalı dikkatli bir şekilde sürdürüyoruz yapıyoruz” dedi.
 
Avrupa Kupalarına katılmalarında Ceren’in büyük emeği olduğuna dikkat çeken Başkan Güneşhan, “Geçtiğimiz sezon takımımızın bu noktalara gelmesinde büyük emeği, katkı sağlayan ceren arkadaşımızla sözleşme imzalayacağız. Kentimize, kulübümüze kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah geçtiğimiz sezon gibi önümüzdeki sezonda başarılarla dolu kazasız belasız bir sezon olur” diye konuştu
 
Çanakkale Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Ceren Kestirengöz ise geçen sene yaşadıkları güzel sezonun ardından Çanakkale’de olmaktan mutlu olduğunu kaydederek, “Güzel insanlarla güzel bir şehirde başarı yakalamıştık umarım seneye yine aynısını elde edip avrupa'da da güzel başarılar elde ederiz” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Ceren Kestirengöz, kendisini 1 yıllığına daha Çanakkale Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
 
Mustafa SUİÇMEZ
 


Kaynak: Haber Merkezi