Final maçında Kalkım Orman İşletme ile karşı karşıya gelen Ayvacık Orman İşletme penaltılar sonucu kupaya uzanan taraf oldu.
 
Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy ve Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Köle, Bölge Müdür Yardımcısı Murat Çevirme’nin bizzat oynayarak katkı sağladığı Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Bahar Futbol Turnuvasına Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ozan Cevizli, şube müdürleri, işletme müdürleri, müdür yardımcıları, işletme şefleri, organizasyon komitesi ve personel katıldı.
 
Çanakkale Cezaevi Halı sahasında düzenlenen Turnuva: Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü ile Kalkım Orman İşletme Müdürlüğü arasında oynanan final müsabakasıyla sona erdi.
 
Amacı birlikteliği pekiştirmek, spor yapmak, eğlenmek, tanışmak ve kaynaşmak olan futbol şöleni 1 ay süreyle devam etti. Final maçı Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü – Kalkım Orman İşletme Müdürlüğü arasında oynandı. İki takımda karşılaşmada müthiş bir mücadele yaşandı. Maç 2-2 berabere iken takım yöneticileri, takım kaptanlarının kararı ile ve hakemin de onay vermesi ile penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 6-5 üstünlük sağlayan Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu. Kalkım Orman İşletme Müdürlüğü 2., Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü 3., Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü de 4. oldu.
 
Kupa töreninde konuşan Bölge Müdürü Refik Ulusoy “Önemli olan kupa değil, meslektaşlarımızın iş hayatı dışında bir spor organizasyonunda ve diğer aktivitelerde dayanışma içerisinde olması sonucu dostlukların pekiştirilerek aile olmanın ayrıcalığını yaşamaktır” dedi.
 
Başarılı takımlara kupaları verildikten sonra, organizasyona katkı sağlayan Bölge Müdürlüğünden emekli olan Emin Taşboğa ve Organizasyon Komitesi adına Başkan Halil İbrahim Kaya’ya Teşekkür Belgesi, turnuvaya katılan İşletme Müdürlüklerine de Katılım Belgeleri verildi.
 


Kaynak: Haber Merkezi