Çanakkale Koleji Özel Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Aynur İmre, Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale şubesiyle bir protokol yaptıklarını engellilere her yıl sakatlar haftası içerisinde destek kermesi yapacaklarını söyledi.

İmre, 2024-2025 eğitim döneminde sakatlar haftası içerisinde bu etkinliği tekrar gerçekleştirmek için sabırsızlandıklarını, kermesten elde ettikleri geliri engellilerin eğitim faaliyetlerinde kullanılmak, araç gereç temini amacıyla derneğe bağış olarak takdim edeceklerini belirterek, “Kamu yararına bir dernekle sosyal sorumluluk projesi kapsamında işbirliği yapmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Bu faaliyette Okul Müdürü İmre ile beraber Müdür Yardımcısı Eda Oğuzhan Gül, Ahu Binici Erkmen, Okul rehber öğretmenleri Gülay Kartal ve Özen Özözen, kermese çok büyük destek sağladılar. Çanakkale Koleji öğrencileri de Aile Koruma Derneğiyle birlikte büyük bir hevesle sosyal destek projesi kapsamında kermese destek sağladı. Saat 11.00 sıralarında başlayan kermes yaklaşık iki saat devam etti. Kermesteki yiyecek ve içecekler kısa sürede biterken öğrenciler ve bir kısım veliler müzik eşliğinde oynayarak eğlendi.  Dernek Başkanı Av. Zeki Tezel de Çanakkale Koleji yönetici Müdür ve öğretmenler ile veli ve öğrencilerin duyarlılığına teşekkür etti.

Kermesten elde edilen gelir ihtiyaç sahibi engellilerin eğitim materyallerinin sağlanmasında kullanılacak.

 

Haber Merkezi