31 Mart yerel seçimleri zamanı hızla yaklaşıyor. Adaylar da çalışmalarını hızlandırdı. Yerel seçimlerde belediye başkan adayları kadar mahalle adayları da çalışma yapıyor. Çanakkale’de ilk adaylığını açıklayan isimlerden biri olan Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Sezgin Özkan, seçim çalışmalarına Muhtarlık azası adayları birlikte hız kesmeden devam ediyor.

Sezgin Özkan ve ekibi, Barbaros Mahallesi sakinlerinin ve esnaflarının sorunlarını dinlemek ve mahalleyi daha yaşanabilir hale getirmek için yoğun bir çaba harcıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Barbaros Mahallesi'ndeki evleri tek tek ziyaret eden Özkan, mahalle sakinleriyle birebir görüşmeler yaparak onların taleplerini ve beklentilerini dinliyor. Ayrıca, mahalledeki esnafları da ziyaret eden Özkan, iş dünyasının temsilcileriyle de bir araya gelerek mahalle ekonomisine katkı sağlamak amacıyla projelerini paylaşıyor. Özkan ve beraberinde seçim çalışması yapan Barbaros Mahallesi Muhtarlık Aza adayları gündüz ve akşam ayrı ayrı seçim çalışması yürütüyor. Sezgin Özkan başkanlığındaki gurup özellikle akşam saatlerinde de mahallede bulunan Kahveleri ziyaret ederek Mahalle sakinlerinle bir araya gelip sohbet ediyor.

MAHALLELİ İLE TEK TEK GÖRÜŞÜYOR

Mahallede aynı zamanda esnaf olan Özkan, vaktinin büyük bölümünü seçim çalışmasına ayırıyor. Çanakkale’nin en büyük mahallesi olduğu için Özkan daha çok çalışıyor. Her sokağı dolaşıp mahalleliden oy istiyor. Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Sezgin Özkan ve aza adaylarından Onur Kağan Yalçın, Şerif Ali Çakır Barbaros Mahallesinde Bulunan Havaalanı Kahvesi ve Akçapınar Kahvesinde Barbaros Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler. Özkan ve Ekibi Kandil Gecesinde de Barbaros Mahallesi sokaklarını gezdi ve mahalle sakinlerine Lokum ve bisküvi ikramında bulundu. Özkan ve ekibinin Kandil Gecesinde de mahallede en çok bilinen kahvehanelerden biri olan Türkmen’in Kahve’sine gitti. Burada vatandaşların kandilini kutlayarak oylarını istedi.

 

Arzu Baladur

Foto: BHA