TV 8’de yayınlanan sevilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye All Star tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta şampiyonların dahil olduğu “All Star” yarışmasında 2018 yılında Türkiye’nin ilk MasterChef’i olan Uğur Kardaş da katılmıştı.

 2018’de MasterChef Türkiye’nin şampiyonu olduktan sonra ünlenen ve adından söz ettiren, Uğur Kardaş, MasterChef All Star’a bu hafta veda eden isim oldu. Tanya ile son ikiye kalan Kardaş, şeflerin kararı doğrultusunda elendi.

Yarışmaya gözyaşlarıyla veda eden Türkiye’nin ilk MasterChef’i Uğur Kardaş şunları söyledi; “Elimden geleni yaptım, son dakikaya kadar pes etmedim. Burada olmayı çok istemezdim. 2018’de şampiyon olmuş bir adamın ilk haftadan elenmesi çok ayıp bence. MasterChef’e çok aşık bir adamım. Bana psikolojik olarak çok iyi geliyor.  Bundan sonra yapacağım şey 3-4  gün kimseyle muhatap olmadan evde yatacağım. Çünkü böyle bir psikolojiyi hiç kaldırmadım. Bazen de yenilmek lazım, hep yeneceksin diye bir şey yok. Tamamen gururum kırıldı. Yapabilecek bir yerdeyken yapamadım. Ben gerçekten bu hafta hiç adapte olamadım. Takım oyunlarında malzeme geldiğimde yemeği yapabiliyorum ama malzeme önümde yokken yemek yapamıyorum. O beni çok yordu. Hakkımda hayırlısı buymuş. Benim dışarıda da çok güzel bir hayatım var. Çok güzel bir ailem, çok iyi bir eşim var. En kısa zamanda kendime küçük bir makarnacı açmak istiyorum. Herkes hakkını helal etsin. Benim haftam değilmiş bu hafta, hayatımdan bu tarihi silmek isterim” dedi.

Arzu Baladur
 


Kaynak: Burası Çanakkale