Biga Tarım ve Hayvancılık Fuarına Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan Vekili Halil Zahit Mert, Meclis Üyeleri Recep Bulut, Nazmi Tok, Sinan Yücel, Şevket Yalçıntekin ve Genel Sekreter Sevcan Elver katılım sağladı.
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz Fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları belirtti;
“Güney Marmara Bölgesinin en büyük fuarı olan ve gıda, tarım, hayvancılık ve tarımsal teknolojilere ilişkin firmaların katılım yaptığı Biga Fuarı’nın bu yıl 17. kez açılışını gerçekleştirdik. Fuara bizlerde Çanakkale Ticaret Borsası olarak Meclis üyelerimiz ile katılım sağladık.
Çanakkale Ticaret Borsası olarak Biga Fuarını her zaman önemsediklerini ve destek verdiklerini belirten Başkan Abdullah Deniz; Bu fuar sadece tarım sektörüne değil, tüm bölge esnafına ve tüm şehre ekonomik anlamda kazanç sağlamakta, firmalar ve ticaret açısından da sinerji oluşturmaktadır.” dedi.
Başkan Abdullah Deniz son olarak Biga Fuarının başarısında imzası olan Biga Ticaret ve Sanayi Odamızı, Biga Ticaret Borsamızı, Biga Belediyemizi, Biga Ziraat Odamızı ve destek olan herkesi tebrik ediyor, fuarda yer alan bütün firmalarımıza hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. İlginin büyük olduğu fuar, Pazar günü sona erdi.
 
Haber merkezi