Azerbaycan Heyeti Başkanı Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesinin Rektörü Adalat MURADOV, Milletvekilleri Aydın HÜSEYNOV ve Elnur ALLAHVERDİYEV, Azerbaycan-Fransız Üniversitesinin Yönetici müdürü Vazeh ASGAROV, YAP Bakü Merkez Sabuncu İlçe Başkanı Araz KHUDADANOV ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Merkez Uzmanı Mais GÜNESHLİ, Vali İlhami AKTAŞ’ ı makamında ziyaret etti.
 
Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Ergin Sezen ve program sorumlusu Av. Kağan Tonka’ nın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesinin Rektörü Adalat Muradov, Milletvekilleri Aydın Hüseynov ve Elnur Allahverdiyev ve beraberindeki heyetle bir süre görüşerek sohbet etti.
  
Ziyarette; Heyet Başkanı Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesinin Rektörü Adalat Muradov, Milletvekilleri Aydın Hüseynov ve Elnur Allahverdiyev, Çanakkale’de bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretin anısına Heyet Başkanı Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesinin Rektörü Adalat Muradov’a Minyatür Şehitler Abidesi hediye etti.
 
Haber Merkezi