Çan ilçesinde bir araya gelen Gelecek Partisinin iftarına Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Gelecek Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, Çan Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün, Çan Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Orhan Olgun’un yanı sıra CHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Sezgin, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Öz, Demokrat Parti İlçe Başkanı  Nadi Yılmaz, BBP İlçe Başkanı Hüseyin Bayyar ve Çan Ak parti ilçe başkanlığını temsilen Tandoğan Tolga katılım sağladı.
 
İl Başkanı Vahap Özsüer’in Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özer, Eceabat İlçe Başkanı Mert Başarır, Gelibolu İlçe Başkanı Aysun Tarıman ve il yönetiminden bir heyetle katıldığı iftar programında konuşan belediye başkanı Bülent Öz daveti ve ev sahipliği için ilçe Başkanı Ferudun Algan’a teşekkür ederken Ramazan ayının kutsallığı ve birleştiriciliğine vurgu yaptı.
 
İl Başkanı Özsüer yaptığı konuşmada ise iftar programlarında prensip olarak yerel ve genel siyasete girmediğini söyleyerek konuşmasına Turgut Özal’ı anarak başladı. Başkan Özsüer pandemiden dolayı uzak kalınan bu bereketli sofralarda yeniden bir araya gelmenin verdiği memnuniyeti ifade etti. Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan geniş katılımlı iftar programı için davete icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Kurucu İl Başkanı Yıldırım ise yaptığı konuşmada hem ev sahibi hem misafir olmanın kendisini ayrı bir gururlandırdığını ifade ederek iftar programına katılan başta belediye başkanı Bülent Öz olmak üzere tüm misafirlere katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gelecek Partisinin iftar programları ihtiyaç sahibi aileleri evlerinin yanı sıra 28 Nisan’da Eceabat ilçe başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenecek iftar programı ile devam edecek.
 


Kaynak: Haber Merkezi