Bayramiç İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren, Bayramiç İlçe Müftüsü Rıdvan Seletli’nin, Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç İlçe Başkanı Seyhan Palaz’a ziyarette bulunmasına ; “Sayın müftümüz doğru yapmıştır. CHP Başkanlıklarını ziyaret etmekten korkan ya da bilerek uzak duran bütün bürokratlar bu gün çakma itibar kazanabilirler. Asıl itibari zaman içinde göreceğiz” notunu düştü.

Bayramiç İlçe Müftüsü Rıdvan Seletli, ‘ Mevlid-i Nebi Etkinlikleri’ kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç İlçe Başkanı Seyhan Palaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bayramiç İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Müftülük tarafından CHP İlçe Başkanlığı ziyaretini yorumladı.

Meclis Üyesi Göğüsgeren, paylaşımında “Sayın müftümüz doğru yapmıştır. Kendisini temsil ettiği makamı en iyi şekilde ifade etmiştir. Ülkemizde faaliyet gösteren bütün siyasi partiler bir renk, bir berekettir. CHP Başkanlıklarını ziyaret etmekten korkan ya da bilerek uzak duran bütün bürokratlar bu gün çakma itibar kazanabilirler. Asıl itibari zaman içinde göreceğiz” notunu düştü.

Muzaffer Cirtel