Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde bulunan Türkiye'nin ilk ve tek Sualtı Milli Parkı içerisinde kalan Yıldız Koy, Belediye Meclisi'nin aldığı karar ile yapılaşma tehlikesiyle karşı karşıya kalınca tepkiler de arka arkaya gelmeye başladı. Ünlü komedyen Ata Demirer  Gökçeada, Yıldızkoy'un imara açılmasına kendi lisanı ile tepki verdi.

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde bulunan Türkiye'nin ilk ve tek Sualtı Milli Parkı içerisinde kalan Yıldız Koy, Belediye Meclisi'nin aldığı karar ile yapılaşma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.  Meclis kararı onaydan geçerse, bu bakir alan imara açılacak. Yıldız Koy’un imara açılmasına ilk tepki gösteren ünlü de Çanakkale aşığı olarak bilinen ünlü komedyen Ata Demirer oldu.

Özellikle adaları doğal plato olarak filmlerinde tanıtan Ata Demirer, Gökçeada'da bulunan Yıldızkoy'un imara açılmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Ünlü komedyen koyun imara açılacağına ilişkin yapılan haberlerin görsellerini paylaşarak, "Ege'de film çekmemi istemiyorsanız kibarsa söyleyin anlarım yahu" notunu düştü.

Hülya Öz