Çanakkale’de tüm tabuları yıkan bir evlenme teklifi gerçekleşti. Erkeklerin kadınlara evlenme teklifi alışkanlıklarını yıkan teklif Eda’dan Emincan’a yapıldı.

Bir yıl 2 ay 1 gün önce beraberlikleri başlayan Eda Cankurt ve Emincan Yaka birlikteliklerini evliliğe götürecek olan evlenme teklifi heyecanını yaşadılar. Ancak bu sefer tüm organizasyonu erkek değil kız tarafı yaptı.
Evlenme teklifi için organizasyon şirketleri ile anlaşan Eda Cankurt tüm tabuları yıktı ve beraber olduğu Emincan Yaka ya evlenme teklifinde bulunmak için kolları sıvadı.
 
Tüm organizasyonu Emincan Yaka’dan habersiz yapan Eda Cankurt Emincan Yaka’nın yakınlarına da durumu haber verdi. Büyük sürpriz ’in bozulmaması için kimse evlenme teklifi alacağını Emincan Yakaya haber vermedi. Doğal olarak hiçbir şeyden haberi olmayan Emincan Yaka Dardanosta sahilde Eda Cankurt ile gezerken birden bire hazırlanan evlilik teklifi platformunu gördü. Belki içinden “Kim evlenme teklif edecek” diye de düşündü.
Eda Cankurt Emincan yakayı evlilik teklifi yoluna soktuğunda Emincan yakanın şaşkınlığı daha da arttı. Eda Cankurt eline altığı bir arajmanı Emincan Yakaya verdi ve Emincan Yakanın Önünde diz çökerek elindeki yüzük kutusunu açtı ve Emincan Yaka’ya “hayatının geri kalanının belimle geçirirmisin benimle evlenirmisin?” dedi.
 
Emincan yaka kısa süren şaşkınlığın ardından tabiki evet diye yanıtladı Eda Cankurt’un sorusunu.

Bu cevap ile birlikte Dardanos Sun San Otel önündeki sahilde bulunanlarda evlenme teklifini büyük bir merakla izlediler ve Emincan Yakanın cevabının ardından çifti alkışlayarak desteklediler ve tebrik ettiler.
Evet cevabını alan Eda Cankurt ardından Emincan yakaya sarıldı ve çift romantik bir müzik eşliğinde sahilde dans ettiler.
 
Mine Yel