Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün haftalık hava durumu raporuna göre geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışların ardından bu hafta hava sıcaklıkları yeniden artacak.

Çanakkale’de haftalık hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre genellikle bulutlu seyredecek. Sıcaklıklar ise geçtiğimiz haftaya göre artış gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, yapılan son dakika açıklamasına göre, Çanakkale’de dün etkili olan bulutlu havanın ardından Bugün de bulutlu bekleniyor.

Meteoroloji tahminlerine göre tüm haftanın bulutlu geçmesi bekleniyor. Hafta sonu 28 dereceyi bulan hava sıcaklıkları pazartesi günü ile birlikte yine 28 derece olarak seyredecek. Bulutlu havanın yeni haftaya kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Hafta başında hava sıcaklıkları en düşük 18 derece en yüksek 28 derece iken sıcaklıklar hafta ortasından sonra 2 derece düşecek.  Meteorolojinin yayınladığı hava durumu raporuna göre bugün bulutlu hava beklenirken sıcaklık ise 18 ila 28 derece civarında seyredecek.

Hülya Öz