Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre bugün kentte şiddetli yağış görülecek, yarın ise Çanakkale ve yağışlar yerini parçalı bulutlu havaya bırakacak. Haftanın ilerleyen günlerinde yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor ancak Çanakkale ve çevresinde yağışlı bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. Haftanın ilerleyen günlerinde yağışlar yerini bulutlu havaya bırakacak. Meteoroloji'nin yayınladığı hava durumu tahminlerine göre kentte bugün şiddetli sağanak yağış etkili olacak.

ÇARŞAMBA GÜNEŞLİ
Meteroloj Genel Müdürlüğünün güncellediği son hava durumu tahminlerine göre bugün hava sıcaklıklarının 26 dereceye kadar çıkacağı tahmin edilirken, gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlı havanın etkisinin yarın son bulacağı tahmin edilirken çarşamba gününden itibaren güneş tekrardan kendisini gösterecek. Hava tahminlerine göre bu hafta çarşamba gününden sonra yağış olmayacak.

SICAKLIK 29 DERECEYE KADAR ÇIKACAK
Yeni rapora göre bugün kentte gök gürültülü sağanak yağış beklenirken hava sıcaklıklarının hafta sonuna kadar yükselmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Çanakkale’de bu hafta genellikle bulutlu hava etkili olacak. Bugün sıcaklılar 26 dereceye çıkarken, Çarşamba günü itibariyle 2 derece artış bekleniyor. Sıcaklık değerleri 28 derece olarak bekleniyor. Hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığı 29 derece olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre bugün (8 Haziran 2021 Salı) hava sıcaklığının en yüksek 26 derece ve en düşük 19 derece olması bekleniyor

Arzu Baladur