Çanakkale’de haftalık hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre genellikle bulutlu seyredecek. Sıcaklıklar ise mevsim normallerine ulaştı. Yeni haftaya kadar sıcaklıklar  29 dereceye kadar yükselecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, sabah saatlerinde yapılan son dakika açıklamasına göre, Çanakkale’de bugün bulutlu hava beklenirken yarından itibaren hafta sonuna kadar bulutlu olarak seyredeceği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta kentte yoğun yağışlar etkili olmuştu. Hava sıcaklıkları ise bu hafta yeniden mevsim normallerine çıktı. Meteorolojinin yayınladığı hava durumu raporuna göre bugün hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık ise 29 dereceye kadar çıkacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınladı. Yeni rapora göre bugün kentte parçalı bulutlu hava beklenirken hava sıcaklıklarının hafta boyunca sabit kalması bekleniyor. Havaların yeni haftaya kadar yer yer güneşin kendini göstermesiyle beraber genellikle bulutlu olması bekleniyor. Öte yandan hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredeceği bilgisi paylaşıldı.

EN YÜKSEK SICAKLIK BUGÜN
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Çanakkale’de bu hafta bulutlu hava etkili olacak. Bugün sıcaklılar 29 dereceye kadar çıkarken, Çarşamba günü itibariyle 1 derece düşüş bekleniyor. Sıcaklık değerleri 28 derece olarak bekleniyor. Hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığı 29 derece olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre bugün (26 Mayıs 2021 Salı) hava sıcaklığının en yüksek 29 derece ve en düşük 17 derece olması bekleniyor. Hafta boyunca genellikle bulutlu havanın tahmin edildiği Çanakkale’de hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Hülya Öz