Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, yapılan açıklamaya göre, Çanakkale’de bu hafta sonundan sonra yağmurlar geliyor. Pazartesi günüyle yeni haftada yağmur bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta çok bulutlu hava ile birlikte hava sıcaklıkları da düştü. Meteoroloji yeni haftanın raporunu yayınlarken, hava sıcaklıklarının Aralık ayının ikinci haftasında da sabit kalacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan rapora göre bugün ve yarın bulutlu hava etkili olacak. Hafta sonu ise bulutlu hava ile hava sıcaklıkları 7 ila 19 derece arasında seyredeceği bilgisi verildi.

PAZARTESİ YAĞMUR VAR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Çanakkale’de bu hafta bulutlu havanın etkisi altında olacak. Bugün ve yarın ve Pazar günü bulutlu hava beklenirken, Pazartesi günü itibariyle bulutlu hava yerini yağmura bırakacak. Sıcaklık değerleri ise sabit kalacak. En yüksek hava sıcaklığı ise Cumartesi  günü 19 derece olacak. Salı günü ile birlikte hava sıcaklıklarının 3 derece birden düşmesi bekleniyor. Bugün ise hava sıcaklıkları 4 ila 19 derece arasında seyredecek.
 
Bünyamin Nami Tonka