Survivor 2020’de ünlüler takımında yarışan Çanakkaleli serbest dalış dünya rekortmeni Derya Can, takımdaki arkadaşlarının verdiği oylarla eleme adayı oldu. Ancak Derya Can, halk oylamasıyla adada kaldı.

Çanakkaleli serbest dalış dünya rekortmeni Derya Can, bu yıl TV8’de yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Survivor 2020 ünlüler kadrosunda yarışıyor. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde ele adayı olarak Çanakkaleli serbest dalış dünya rekortmeni Derya Can’ı gösterdi. Yapılan bu oylamanın ardından açıklamalarda bulunan Can, “Bu durum sonrasında Derya, 6 oy ile ilk eleme adayı olmasına yönelik, “Arkadaşlar adada huzur istiyorlarmış, öyle söylediler ama Survivor huzur yarışması değil bence. Huzur bulmak istiyorlarsa yoga kampına gidebilirler. Ben öyle düşünüyorum. Bir de bir atasözü vardır, babam her zaman bana söyler; doğru söyleyeni dokuz köyden kovalarmış. Ben de doğru söylemeye devam edeceğim, alnım açık. Halkın takdirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Geçtiğimiz Salı günün yapılan ada konseyinde ise Survivor Adası’ndan veda eden kişi açıklandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlülerde ilk eleme adayı olarak gösterilen Derya Can’ın ardından SMS sıralamasında ilk iki sırayı alan Barış ve Ersin'in söylediği isimler; Tuğba Melis Türk ve Mert Öcal oldu.  Yapılan halk oylamasında ise en az oy alan Tuğba Melis Türk yarışmaya veda etti. SMS’de en çok oyu alan dördüncü isim olan Çanakkaleli Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Derya Can adada kaldı.

Mehmet Kuzey