Çanakkale İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen “Ustalar Ligi”nde oynayan Gökçeada Masterler takımı rakibi Ezine Masterler’a mücadele etti. Gökçeada Masterler takımı 2-0 yenildi.

Maçı izlemeye gelen ada halkı sonuca rağmen sahada ter döken oyunculara sınırsız destek vermeyi sürdürdüler. Arkalarında bir kulüp bulunmayan, çıktıkları deplasmanlarda masraflarını ceplerinden karşılayan Gökçeada Masterler futbol devam oymaya devam ediyor. Gökçeadalılar havanın da güzel oluşunu da değerlendirerek stadı doldurdular. Maç başlamadan sahaya gelerek her 2 takıma da başarı dileyerek kaptanları aracılığıyla çiçek takdim eden Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin Gökçeadalıları spor kulüplerinin sorunlarının çözümü konusunda umutlandırdı.

Gökçeada ‘da oynanan maça ziyarette bulunan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, “Ustalar Futbol Liginde Gökçeada Masterlar ile Ezine Masterlar arasında yapılan futbol maçına ziyarette bulunduk. Maç başlamadan her iki takımın futbolcuları ve teknik ekipleri ile bir araya gelip kendilerine centilmence geçecek olan bu müsabakada başarılar diledim” dedi.

Damla Şener Okdaş