Vali Orhan Tavlı, Uluslararası Sağlık Turizmi ve Eğitimi Derneği Başkanı Hanife Köse, yönetim kurulu üyeleri Ali Can Mıdık, Özlem Avcı, Sema Ceylan, Sinan Dal, Ümit Altıntaş ve Nurten Göktaş’ı kabul etti.
 
Vali Orhan Tavlı, Uluslararası Sağlık Turizmi ve Eğitimi Derneği Başkanı Hanife Köse ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Çanakkale’nin sahip olduğu kıyı şeridi ve adaları, tarihi, kültürel ve manevi değerleri, biyolojik çeşitliliği, jeotermal kaynakları, turizm potansiyeli ile doğal, kültürel ve tarihi öğelerin bütünleştiği Çanakkale’de, termal turizmin canlandırılması, sağlık turizmine ve Çanakkale turizmine katkısının artırılması için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
 
Ziyarette, Uluslararası Sağlık Turizmi ve Eğitimi Derneği Başkanı Hanife Köse dernek çalışmaları ve projeleri hakkında Vali Orhan Tavlı’ya bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı, Uluslararası Sağlık Turizmi ve Eğitimi Derneği Başkanı Hanife Köse ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi