Gökçeada Belediyesi tarafından Atatürk Orman Koruluğunda çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında teraslama ve alan etrafını çevirme işlemlerini sona erdi. Koruluğun boş kalan kısımlarına da 170 fidan dikimi yapılacak.

İmroz Öğretmen Okulu Mezunları Derneği ile Gökçeada Belediyesi’nin beraber yürüttüğü projede 170 adet zeytin ağacının fidan dikimi gerçekleştirecek. Koruluğun daha çok ağaçlandırılması için çalışmalar devan edecek.
Yapılacak ağaç dikimi hakkında açıklamalarda bulunan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, “Gelecek nesillere daha yeşil bir Gökçeada bırakmak için, yıllar öncesinden Çam ağaçları dikilerek oluşturulan Atatürk Orman Koruluğu'nda, teraslama ve alanın etrafını çevirme işlemlerini tamamladık. Koruluğumuzda boş kalan alanlara 170 adet zeytin ağacının dikim işlemini gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalarımızı beraber yürüttüğümüz, bizlere maddi manevi her konuda destek ve yardımcı olan İmroz Öğretmen Okulu Mezunları Derneği Üyesi olan tüm abilerimize sağladıkları destek için minnettarız” dedi.

Damla Şener Okdaş