Show TV'nin büyük bir ilgiyle takip edilen ve ekranlarda fenomen haline gelen BKM imzalı dizisi 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin final bölümünden heyecan dolu bir ön izleme sahnesi izleyiciyle buluştu. Sadi'nin Songül'e romantik bir sürpriz yapma hazırlığı içinde olduğu sahnede, Songül, Servet'i bir otoparkta sıkıştırdığını düşünerek karşısına Sadi çıkıyor. Sadi, dizlerinin üzerine çökerek yüzüğünü çıkarıyor ve romantizm doruklara ulaşıyor. Sadi'nin "Benimle sonsuzluğa var mısın?" sorusuna Songül, gözyaşları içinde "Sonsuzluğu ne kadar uzatabilirsek o kadar uzatalım..." diyerek duygusal bir cevap veriyor. İkilinin bu anı dolu sahnesi büyük bir heyecanla bekleniyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 40. Bölümünde Neler Oldu?

Sadi'nin yokluğunun fark edilmesiyle polis, Sadi'yi bulmak için arama çalışmalarına başladı. Sadi ise yeraltında hazırlanan bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmak için cesur bir operasyona girişti. Bu ameliyatı gerçekleştirerek hem kariyerini hem de özgürlüğünü tehlikeye atan doktorun Kıvanç olduğu ortaya çıkınca herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Asuman, Mert'in hayatını riske atarak içindeki kötülüğü durduramadı ve Sadi'nin yerini polise ihbar etti. Ancak, Derya'nın beklenmedik bir hamlesiyle planları suya düştü. Taylan, Songül'ün istifasının işleme konulmamasını sağlayarak onu izne gönderdi. Böylece Songül, Sadi'nin suçsuzluğunu kanıtlamak ve başsavcının cinayetini çözmek için hızla çalışmalara başladı. Kıvanç, Derya ile olan ilişkisine geri dönmek istese de Derya'nın sert tepkisiyle karşılaştı, ancak sonunda Derya'nın kalbini kazanmayı başardı. Başsavcının cinayetinin işlendiği gün olay yerinde bulunan görgü tanığı Berkay'ı takip eden Songül, sonunda istediği delile ulaştı. Diğer tarafta ise Sadi, oğlu Mert ile vedalaştıktan sonra polislerden kaçmak yerine teslim oldu.

Gani Müjde'nin proje tasarımı ve senaryosunu üstlendiği 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç yetenekler bulunuyor. 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi', final bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de izleyicilerle buluşacak.