Üniversitenin üst kısmında bulunan Radar Tepesi’nin bulunduğu bölgede elektrik kesintisi yapılacak. Elektrik kesintisi nedeniyle bölgedeki radyo, tv ve telsiz vericilerinin bir süre sinyali kesileceği belirtildi.
Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ. (UEDAŞ) tarafından programlı elektrik kesintisi hakkında mesaj yayımlandı. Yapılan duyuruda enerji nakil hatlarında yapılacak olan bakım onarım çalışması kapsamında 30 Eylül Pazartesi günü saat 09.00- 16.00 arasında kesinti olacağı ifade edildi.
30 Eylül Pazartesi günü saat 09.00- 16.00 arasında Çanakkale Merkez Radar Tepesi Mevkiinde bulunan verici, radyo vericisi, telsiz vericisi, televizyon vericileri elektriksiz kalacak.
Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ elektrik kesintisine uğrayacak yerler için uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışama bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitişi saatinden önce enerji verilebileceği elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 alo elektrik hattını aralamalarını gerektiğini açıkladılar.

Arzu Baladur