Çanakkale Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle Cuma Pazarı ana giriş kapısı ve yan kapısında aşure ikramında bulunuldu. Vatandaşlar aşure almak için bir biri ile mücadele etti. Kargaşa olunca zabıta ekipleri devreye girdi.

Belediye ekipleri tarafından verilen aşureler için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdular. Ekipler oluşan yoğunluğa yetişemedi. Vatandaşlar Çanakkale Belediyesi’nin yapmış olduğu aşure dağıtımından dolayı memnun oldukları dile getirdiler.

Çanakkale Belediyesinin yapmış olduğu aşureden alarak mutlu olduğunu dile getiren Ayşe Ateş, “Belediyemize teşekkür ederim. Aşure almak için sıra bekledik. Bazı vatandaşlar sıraya girmeden almak isteyince izdiham meydana geldi. Zabıta ekipleri tarafından engellendi. Her şey normale döndü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Arzu Baladur