Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, FETÖ davasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öz, iktidarın FETÖ ile mücadelede samimi olmadığını ifade etti.
CHP Çanakkale Milletvekili Öz, iktidara eleştiri yaptıkları kadar yapıcı da olduklarını ifade ederek, FETÖ ile mücadele konusunda CHP olarak desteğe hazır olduklarını belirtti. Öz, FETÖ’ye söz söyleyenleri zamanında düşman ilan edenlerin, şimdilerde FETÖ’ye düşman kesildiğini söyledi.  Çanakkale Milletvekili yapmış olduğu açıklamada, “FETÖ'ye söz söyleyeni düşman ilan edenler, ağızları dolu dolu ağıtlar yakanlar şimdi ağızlarına FETÖ düşmanlığı takıp her gün FETÖ'yle başkalarını ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Bırakın başkalarını FETÖ'yle ilişkilendirme çabalarını lütfen şeffaf olun. FETÖ'yle mücadelenizde biz öteden beri hep söyledik "Şeffaf olun dedik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak "Biz her zaman için desteğe hazırız" dedik ve yine hazır olduğumuzu söylüyoruz” dedi.
Öz, yapmış olduğu açıklamada, adeta akıllarıyla dalga geçildiğini ifade ederek; “Darbe girişiminden sonra ‘FETÖ ile mücadele’ adı altında gerçek FETÖ'cülerle mücadele etmiyorsunuz. Binlerce vatandaşımızı iddianamelerini hazırlamayarak hapislerde bekletiyorsunuz, adaletsizlik yapıyorsunuz” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi