Yerel

Polis Haftası’nda Anlamlı Buluşma: Emniyet Heyeti Vali Toraman’ı Ziyaret Etti

Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Çanakkale’de dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürü Ergün Dağıstanlı ile Deniz Polis Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Karaduman, beraberlerindeki heyetle birlikte Çanakkale Valisi Ömer Toraman ile bir araya geldi.

 

Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, Polis Haftası’nın taşıdığı anlam ve önem ele alınırken, Türk Polis Teşkilatı’nın 181 yıllık köklü geçmişine ve kamu düzeninin sağlanmasındaki kritik rolüne vurgu yapıldı. Ziyaret sırasında emniyet birimlerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Vali Ömer Toraman, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak tüm emniyet personeline görevlerinde başarılar diledi. Polis teşkilatının toplumun huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu ifade eden Toraman, özverili çalışmalarından dolayı emniyet mensuplarına teşekkür etti.

 

Ziyaret, iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Sedat Uz