İlçe - Belde

Kepez sahiline yeşil dokunuş: İğde ağaçları toprakla buluştu

Kepez Belediyesi, sahil alanlarını daha yeşil ve yaşanabilir bir hale getirmek için önemli bir adım attı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında sahil şeridine iğde ağaçları dikildi.

Etkinliğe Belediye Başkanı Birol Arslan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılarak doğaya katkı sağladı.

Sahil alanlarını halkın nefes alabileceği, dinlenme ve sosyal etkileşim alanlarına dönüştürmeyi amaçlayan dikim etkinliği, doğal dokunun korunması ve çevre bilincinin artırılması hedefleri doğrultusunda gerçekleştirildi. Başkan Birol Arslan, etkinlik sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek hem ağaç dikimine katıldı hem de çevreye duyarlı projelerin önemine dikkat çekti.

Kepez Belediyesi yetkilileri, sahil şeridindeki peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarının aralıksız devam edeceğini vurguladı. Vatandaşların da destek verdiği etkinliğin, doğaya sahip çıkma bilincini artırmaya katkı sağladığı belirtildi. Yetkililer ayrıca, “Doğaya nefes, geleceğe umut olmaya devam edeceğiz” mesajını yineleyerek çevre dostu projelerle kentin yaşam kalitesini yükseltme hedefini hatırlattı.

Hasan Sami Er