☰
✕
İlçe - Belde

Biga TSO’da Yönetim, Disiplin Kurulu ve Komite Başkanları Belli Oldu

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Biga TSO) gerçekleştirilen seçimlerin ardından Şadan Doğan başkanlığındaki yeni dönem Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu üyeleri ve meslek komitesi başkanları belirlendi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönem organ seçimleri tamamlandı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) gözetiminde gerçekleştirilen seçimler ve komite toplantıları sonucunda odanın yeni dönem yönetim kadroları netleşti. Yapılan oylamaların ardından sonuçların Biga’ya ve iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Şadan Doğan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu

Meclis üyelerinin oylarıyla yapılan seçim sonucunda Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Şadan Doğan seçildi. Şadan Doğan başkanlığındaki yeni dönem Yönetim Kurulu asil üyeleri ise Ergin Sezen, Görkem Deniz, Süleyman Süle, Serdinç Gündüz, Erhan Baş ve İlhan Karapınar’dan oluştu.

Disiplin kurulu üyeleri seçildi

YSK gözetiminde gerçekleştirilen seçimlerde meclis üyelerinin oylarıyla Biga TSO’nun yeni dönem Disiplin Kurulu da belirlendi. Yapılan oylama neticesinde Disiplin Kurulu asil üyeliklerine Servet Bayram, Erhan Bitirim, Hüseyin Erdoğan, Mustafa Kahyaoğlu, Hamdi Boz ve Muzaffer Gezek seçildi.

9 meslek komitesinde başkanlar belirlendi

Seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte meslek komitesi üyeleri de kendi aralarında gerçekleştirdikleri toplantılar sonucunda komite başkanlarını seçti. Yapılan toplantıların ardından Gıda Maddeleri İmalatı 1. Meslek Komitesi Başkanlığına Emre Birer, Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik 2. Meslek Komitesi Başkanlığına İlhan Kaçar, İnşaat, İnşaat Malzemeleri Ticareti ve Mühendislik Hizmetleri 3. Meslek Komitesi Başkanlığına Süleyman Süle getirildi.

Gıda Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti 4. Meslek Komitesi Başkanı Ramazan Yılmaz olurken, Tarım, Hayvancılık Ürünleri Toptan ve Perakende Ticareti 5. Meslek Komitesi Başkanlığına Erhan Bitirim, Motorlu Araçlar ve Yedekleri, Akaryakıt Ticareti ve Ulaştırma 6. Meslek Komitesi Başkanlığına ise Erhan Tezer seçildi. Konfeksiyon ve Tekstil Ürünleri Ticareti 7. Meslek Komitesi Başkanlığını Ezel Dişli, Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticareti 8. Meslek Komitesi Başkanlığını Engin Esen, Konaklama, Lokanta, Finans, Sigorta ve Diğer Hizmetler 9. Meslek Komitesi Başkanlığını ise Şükrü Pulluk üstlendi.

Hülya Öz