Gündem

Biga TSO 4 No’lu Meslek Komitesi Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) çatısı altında faaliyet gösteren 4 No’lu Meslek Komitesi (Gıda Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti), Komite Başkanı Utku Çetin liderliğinde olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, gıda sektöründeki güncel ekonomik gelişmeler masaya yatırıldı. Özellikle piyasalardaki dalgalanmalar, ürün ve hizmet fiyatlarındaki artışlar ile istihdam alanında yaşanan zorluklar detaylı şekilde değerlendirildi. Komite üyeleri, sektördeki mevcut durum hakkında görüş alışverişinde bulunarak çözüm yolları aradı.

 

Ayrıca, önceki dönemlerde yapılan saha ziyaretleri ve görüşmeler hakkında da değerlendirmeler yapıldı. Komite, üyelerinin karşılaştığı sorunları yakından takip ederek ilgili mercilere iletmeye ve kalıcı çözümler üretmeye devam etme kararlılığını vurguladı.

 

Biga TSO 4 No’lu Meslek Komitesi, gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin koşullarını iyileştirmek ve üyelerinin taleplerini güçlü bir şekilde dile getirmek için çalışmalarını sürdürecek.

Bünyamin Nami Tonka