Yerel

Fenomenler Çanakkale’nin  Orman ve Doğa Güzelliklerini Paylaştı

Sosyal Medyada içerik üretenleri misafir eden Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Bölge Müdürlüğünün sahada yaptığı çalışmaları anlattı.

Sosyal Medyada içerik üretenleri misafir eden Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Bölge Müdürlüğünün sahada yaptığı çalışmaları anlattı. Doğa gezisi de düzenlenen bu bilgilendirme kapsamında Sosyal Medya İçerik üreten  sahadaki çalışmalar hakkında bilgiler alarak kendi sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

Ekosistem Hizmetleri Dairesi Başkanı Özgür Balcı, Bölge Müdürü  Enver Demirci, Bölge Müdür Yardımcıları Yusuf Karartı, Fazıl Cabaroğlu ile Kalkım ve Biga Orman İşletme Müdürlükleri teknik personelinin  katılımlarıyla hazırlanan  programda Sosyal medya fenomenlerine Bölge Müdürlüğü çalışmaları aktarıldı.  Bölge Müdürlüğüne bağlı Kalkım ve Biga Orman İşletme Müdürlükleri  sınırlarında bulunan ormanlarda, ekoturizm rotalası, seyir terası ve mesire alanlarının  tanıtımı yapıldı. Yerinde görüp, gezip inceleyen sosyal medya fenomenleri yaptıkları paylaşımlarla  Çanakkale’nin doğal güzelliklerini ve Orman Bölge Müdürlüğünün başarılı çalışmalarını takipçileri ile paylaştılar.
 
Haber Merkezi