Grupça yemeğimizi bitirdik ve sohbet ediyoruz... Bir kuş sofra artıklarını ortak oldu... Bir arkadaşım, işaretle' bakar mısınız? 'diye gösterdi.

Grupça yemeğimizi bitirdik ve sohbet ediyoruz... Bir kuş sofra artıklarını ortak oldu... Bir arkadaşım, işaretle" bakar mısınız? "diye gösterdi. Önce farkına varamadım... Ama, hiç korkmadan bulgur artıklarını bitirdi... Sonra, diğer tepsiye geçti... Onları da bitirdi... Çevresine bakındı. Bizim doğal parçamız gibi hareket ediyordu... Sonra şöyle bir çevreye baktı ve uçtu gitti...
Sevimli, kararlı ve kendine güveni olan bir kuş... Belki, bizden önce gelenler de sevgiyle yaklaşmış ki, korkusuzca gezindi, karnını doyurdu ve gitti...
Doğadan ders almamız gerek...
Üç günlük dünya, kalp kırmaya, kötülük yapmaya değer mi?
Şu kuş kadar olamıyoruz...
Ukrayna ve Rusya... Aynı ırkn çocukları... Birbirilerine yaptıklarına bakın... Şu kuş kadar beyinleri yok... Yazık!
Dersler almamız dileğiyle...
 
ALANDA EĞİTİM
Alan kılavuzları eğitime allındı. Güngör Günbet bu notu paylaştı fotoğraflarla kolay gelsin.
Alan kılavuzluğu belge yenileme kursu kapsamında 3 günlük arazi çalışmalarının ilk günü tamamlandı. Barış Borlat  hocamızın büyük katkılarıyla yeni bilgiler edindik. Güzel ve anlamlı bir gündü.
Cephede şehit olmuş 9 Tabipten biri olan ve İsmail Sabah hocanın gayretleri ile ortaya çıkan Dr. Mehmet İsmail beyin mezarını da ziyaret ettik. Yine yeni bulunup Balıkesir Belediyesi katkılarıyla ihya edilen KANLIDERE şehitliğinde günü noktaladık. Yarın buradan başlayıp devam.