İftar programına; İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Geçerken Kulübü Başkanı Şevval Güzel, kulüp üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

İftar öncesi öğrencilerle bir süre görüşerek sohbet eden İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Vali İlhami Aktaş, hayırlı ramazanlar temennisinde bulundular.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akşam ezanının okunmasının ardından  İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan  ve Vali İlhami Aktaş, öğrencilerle birlikte oruç açtılar.

 

Vali İlhami Aktaş, iftar programını düzenleyen ÇOMÜ Geçerken Kulübü Başkanı Şevval Güzel ve kulüp üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında ve derslerinde başarılar diledi.

 

ÇOMÜ Geçerken Kulübü Başkanı Şevval Güzel ve kulüp üyeleri iftar programına katılımları ve desteklerinden dolayı  İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve  İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’e teşekkür ettiler.

 

Edilen duaların ardından İftar programı sona erdi.

Kaynak: Valilik