Tecrübeleri ile tanıdığımız isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde Moderatörlüğü Mali Müşavir Bilge Yelkenci üstlenirken, Mali Müşavir Dr. Sabiha Turgut Genç ve YMM ve Bağımsız Denetçi Aydın Dede konuşmacı olarak sunumlarını yaptılar.

 

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen seminerde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Ayşe Berna Ergin, Ersin Vural ve İlke Diler, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcısı İnci Bayram, Komite Üyeleri; Filiz Bahar, Merve Yılmazbaş ve Seçil Yavaşoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal ile Odamız Kadın Girişimciler Kurulu sorumlusu Selen Kılıç hazır bulundu.

 

“Enflasyon Düzeltmesi Semineri” TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcısı İnci Bayram’ın açılış konuşması ardından YMM ve Bağımsız Denetçi Aydın Dede, Vergi Usul Kanunu kapsamında enflasyon düzeltmesi, işlem sıraları ve bilanço konularını ele alarak bilgilendirme yaptı. Mali Müşavir Dr. Sabiha Turgut Genç ise Vergi Usul Kanunu kapsamında örnek çalışmada enflasyon düzeltmesi, TÜİK yurt içi üretici fiyat endeksi tablosu, enflasyon düzeltmesi katsayıları ve düzeltme farkı hesap muavini konularına değindi.

 

Seminer katılımcıların soru cevap bölümünün ardından hediye takdimi yapılarak son buldu.

Kaynak: ÇTSO