Bigaspor Kulübü olağanüstü genel kurulunda yeni başkan Okan Ergüven oldu.  
Bigaspor Kulübü, tesislerinde düzenlenen olağanüstü genel kurul toplantısında yeni başkanını ve yönetim kurulunu belirledi. Yapılan kongreye Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, Afacanlar Taraftar Grubu üyeleri ve misafirler katıldı.
Kongre divan başkanlığını Altan Özmucur üstlenirken, başkan yardımcılığını Mehmet Yılmaz ve katip üyeliğini Soner Karabulut üstlendi. Kongre divan başkanı Altan Özmucur, daha önce yapılan toplantılardan çıkan sonuçlar ve kulüple ilgili yapılacak çalışmalar hakkında genel kurula bilgi verdi.
Kongrede Biga Belediyesi'nin destekleriyle kulübün kullanım ömrünü tamamlamış olan halı sahasının yenilenmesi konusu da ele alındı. Yapılan çalışmalar sonucunda, atıl durumda olan halı sahanın yenilenmesi ve kulübe teslim edilmesi için Biga Belediyesi tarafından kısa sürede harekete geçileceği belirtildi.
Kulüp lokalinde işletmecilik faaliyetlerini uzun yıllardır yürüten işletmeciler, yapılan kongre sonrasında bu faaliyetlerini sonlandırdı. Lokalin tadilatının tamamlanmasının ardından, yeni işletme anlayışıyla tüm Biga halkına hizmet verileceği belirtildi.

Yeni yönetim kurulu, Okan Ergüven başkanlığında şu isimlerden oluştu: Serhat Köstek, İlker Kılıç, Semih Turan, Serdinc Gündüz, Müfit Yardımcı, İsmail Hakkı Turkbay, Volkan Emran ve Emin Eren. Yedek yönetim kurulu ise Altan Özmucur, Şadan Doğan, Fatih Karan, Erol Şener, Tevfik Başarır, Cihan Ertaş, Mustafa Durak, Reyhan Kaçar ve Levent Şahin'den oluştu.
Denetleme kurulu asıl üyeleri Mehmet Yılmaz, Soner Karabulut ve Mehmet Yılmazturk olarak belirlendi. Yedek denetleme kurulu ise Tezcan Poyraz, Erdinç İşçi ve Soner Yılmaz'dan oluştu.
Yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri, kulübün geleceğini şekillendirmek ve geliştirmek adına önemli görevler üstlenecekler.

BHA