Keman eşliğinde seslendirdikleri şarkılarla sosyal medyada fenomen haline gelen Çanakkale Bayramiçli baba oğulun şöhret basamaklarını bir bir tırmanıyor.
Çanakkale ve Bayramiç yöresinde tanınmış keman sanatçısı İsmail Kalmış ile oğlu 12 yaşındaki Hüseyin Kalmış, sosyal medyada beraber söyledikleri şarkılarla hayran kitlesini giderek arttırıyor. Baba oğulun ünü Çanakkale sınırlarını aşarken, ulusal kanallarda müzik programlarında da yer almaya başladılar.
İsmail Kalmış’ın 12 yaşındaki Hüseyin Kalmış, geçtiğimiz günlerde Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren ekranların en sevilen müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’e katıldı. ‘Diva Bir Gece’ konseptiyle birbirinden güzel şarkılar söylendiği, Bülent Ersoy’un konuk olduğu programda, Hüseyin Kalmış da ‘Ömrümüzün Son Demi’ adli şarkıyı kemanıyla birlikte seslendirerek, adeta kendine hayran bıraktı.
Bülent Ersoy, bir nakaratına eşlik ettiği şarkının sonunda Hüseyin’i yanaklarından öperek tebrik etti. Hüzzam eserdeki baskılarını başarılı bulduğunu söyleyerek kendisini kutladı.  Sibel Can ve Hakan Altun da 12 yaşındaki Hüseyin Kalmış’a övgüler yağdırdı. Kendisini yetiştiren babası İsmail Kalmış ve diğer aile fertlerine de teşekkür etti. Henüz 12 yaşında Bülent Ersoy ile şarkı söyleme fırsatı bulan Hüseyin, keman çalmaya 7-8 yaşlarında babasından öğrenerek başladığını, hedefinin konservatuar okumak olduğunu dile getirdi.

Mine Yel