Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te kurulu bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde asistan olarak görev yapan Çanakkale'nin tanınmış simalarından Marka Vekili Murat Pişkin ve Mali Müşavir Zehra Pişkin'in tek oğullar Ali Suat Pişkin, Psikolog Rabia Arslan hayatlarını birleştirdi.
Deniz Polis Evi’nde düğün töreni sırasında yağmur başladı. Polis Evinin bahçesinde nikah töreni esnasında başlayan yağmura rağmen evlendiler. Düğün töreni esnasında yağan yağmurun Bereket olduğunu söyleyen damat ve gelin yağmur altında düğün yaptılar. Yaklaşık 15 dakika yağan yağmurun dinmesini beklemeyen vatandaşlar, yağmura aldırış etmeden büyük bir coşku içinde nikah törenini izledi. Başlayan yağmur sonrası Polis Evi’nde görevli polis memurları içeriyi hazırlayarak düğün kapalı alanda devam etti.
CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve AKP İl Başkanı Naim Makas’ın katıldığı düğünde çiftin nikahını Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay kıydı.
Yeğenlerinin düğününe Gaziantep 'ten gelen gelinin amcası ve halaları, “Bugün için 1200 kilometre yol yapıp, Rabia yeğenimin düğününe geldim. Ancak Rabia yeğenimin düğününe, 'yağmur' bile engel olamadı. Ne mutlu bize” dedi.
 
Bünyamin Nami Tonka
Foto: BHA