Geçtiğimiz hafta sonu Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı’nın kızı Beril Erinç ile Can Erenler Derneği Başkanı Mehmet Erken ve çarşı esnaflarından Anıl Bujiteri'nin sahibi Gülizar Erken'in oğlu Anıl Erken Fabrika Garden'da rüya gibi bir düğünle dünya evine girmişti. Beril ve Anıl çifti için Erken ailesince önceki gün Akçeşme köyünde düğün merasimi yapıldı. Gerçekleşen geleneksel düğünde konuklar doyasıya eğlendi.
 
Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı’nın kızı Beril Erinç ile Can Erenler Derneği Başkanı Mehmet Erken ve Çarşı esnaflarından Anıl bijuteri Sahibi Gülizar Erken’in oğulları Anıl Erken, Fabrika Garden’da gerçekleşen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girmişti.
 
Beril ve Anıl çifti için Erken ailesi tarafından önceki gün Akçeşme köyünde düğün töreni yapıldı.  Düğünde Beril Erinç'in, yöresel kıyafet olan diire giymesinin ardından çift düğün eğlencesinin yapılacağı alana geldi. Daha sonra geleneksel olarak damat eğlencesinin davul klarnet ve keman çalacak müzisyenler başladığını duyurdu. Geleneksel başlangıç Semt’i geleneğini yerine geldi. Ardından Türk bayrağının düğün alanında bir noktaya sabitlenerek, düğün eğlencesi başladı. Düğüne Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Güzel, köy muhtarları ve davetliler katıldı.
 Düğün eğlencesinde genç çift sahneye çıkarak dans etti. Ardından damat Anıl Erken'in oynadığı zeybek, büyük alkış aldı. Düğünde konuklar çalan oyun havaları eşliğinde gece boyunca eğlendi.

Tuba Demirtaş