Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı’nın kızı Beril Erinç ile Can Erenler Derneği Başkanı Mehmet Erken ve çarşı esnaflarından Anıl Bujiteri'nin sahibi Gülizar Erken'in oğlu Anıl Erken düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.
 
 
Kepez beldesinde bulunan Fabrika Garden’da görkemli bir kır düğün merasimi düzenlendi. Beril ve Anıl çifti mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandırdı.
Davetliler karşılandıktan sonra alkışlar eşliğinde gelin ve damat sahneye geldi. Daha sonra geç çift nikah masasına oturdu. Nikahı Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kıyarken, gelinin nikah şahitliğini  İçişleri Eski Bakanı Mehmet Gazioğlu ve  Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, damadın şahitliğini ise İş İnsanı  Kemal Sözen ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan yaptı. Nikah sırasında gelin ve damadın Başkan Gökhan’ın sorularına verdiği yüksek ve içten  “evet“  cevabı büyük alkış aldı.
Nikahtan sonra gelin ve damadın özel hazırlanmış koreografı dansı büyük beğeni topladı.
 
Görkemli düğünde davetliler çalınan oyun havaları ve şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.
Düğün törenine kentin siyasi ve bürokrasinin önemli isimlerinin yanı sıra ailelerin yakınları ve çok sayıda sevenleri katıldı.
 
 
Turgut Engin